Copyright  Mauri Mäkinen
Sivun ylös

Tietoa

Olen 50+ harrastaja valokuvaaja Valokuvausta olen harrastanut yli 40 vuotta mutta toki pitkiäkin taukoja on välissä ollut. Miksi taide alastonkuvausta? No kun itse olin aikoinaan alastonmallina niin siitä jäi kipinä alastonkuvaukseen mutta en halunnut kuvata mitä tahansa nudekuvii vaan nimenomaan taidekuvia. Elikkä tästäpä hyvin päästäänkin siihen että kuvaan siis ainoastaan taide alastonkuvii enkä suostu kuvaamaan minkäänlaisia törkykuvia. Kaikista mieluiten kuvaan sellaisia kuvia mistä ei näy kuin vähän sieltä täältä taikka sitten osakuvii missä näkyy vaikkapa vain rinnat pakarat jne. ( kuva oikealla )

Kuvauksista

Meillä on kissa ja koira jotenka niille ei saisi olla allerginen ja vaikka kuinka imuroisi ja pesisi ja tekisi vaikka mitä niin aina siihen niiden hilsettä jää joten vaikka kuvaisin kotonasi niin taustat on mukanani jolloin silloinkin voi allergia reaktiota tulla. Kuvauksissa menee noin 2-6 tuntia riippuen siitä mitä kaikkea kuvaillaan eli kuvataanko taide ,boudoir sekä muotokuvia samalla kertaa. Aikarajaa kuvauksissa ei ole vaan kuvataan ihan fiiliksen mukaan. Kuvaan pääasiassa kotonani mutta voin kuvata myös kotonasi ,kesällä rannalla ,hiekkakuopilla jne. Ainoastaan lemmikkikuvauksia en kuvaa kotonani omien lemmikkieni vuoksi. Kuvaan Naisia ,Miehiä ,Pareja Muita kuvauksia on Häät ,Synttärit ,Ristiäiset jne.
Taide- ,Boudoir- ja Muotokuvauksista tehdään aina kirjallinen sopimus (kuvien luoteen vuoksi) missä määritellään mm. kuvien käyttö ,säilytys jne. Kuvia tulee yleensä noin 200-300 ruutua joten niiden käsittelyyn menee aikaa hyvinkin 2-3 viikkoa. Kuvauksiin on hyvä ottaa mukaan jokin helposti puettava vaate pieniä taukoja varten.

No mitäs kaikkea sitten oikein kuvailen ?

Taidealaston Boudoir Muoto Vauvamasu Lemmikki Photoshop värkkäilyä
Muita: Häät ,Ristiäiset ,Synttärit ,Hautajaiset jne.